Miele di Manuka della Nuova Zelanda MGO 514+

Miele di Manuka della Nuova Zelanda MGO 514+

6900L

  • Përmban një përqendrim shumë të lartë të Metiglioxal (MGO),
  • anti-inflamatore,
  • antibakteriale,
  • antiseptike,
  • antivirale,
  • antioksidante dhe shëruese.
Category:

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Miele di Manuka della Nuova Zelanda MGO 514+”

has been added to your cart:
Checkout