Brezzo Miele Di Manuka Nuova Zelanda 250G.Mgo135+

Brezzo Miele Di Manuka Nuova Zelanda 250G.Mgo135+

3000L

  • Është mjalti terapeutik ai përmban një përqendrim shumë të lartë të Metiglioxal (MGO),
  • anti-inflamatore,
  • antibakteriale,
  • antiseptike,
  • antivirale,
  • antioksidante dhe shëruese.
Category:

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Brezzo Miele Di Manuka Nuova Zelanda 250G.Mgo135+”

has been added to your cart:
Checkout