Miele di Manuka della Nuova Zelanda MGO 270+

Miele di Manuka della Nuova Zelanda MGO 270+

3800L

  • Përmban një përqendrim shumë të lartë të Metiglioxal (MGO),
  • anti-inflamatore,
  • antibakteriale,
  • antiseptike,
  • antivirale,
  • antioksidante dhe shëruese. 
Category:

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Miele di Manuka della Nuova Zelanda MGO 270+”

has been added to your cart:
Checkout